Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felfüggesztett Gmail fiók és a megoldás

Hétfőn elkövettem azt a hibát, hogy az általam kezelt egyik Gmail fiókhoz hozzárendeltem (volna) a Youtube szolgáltatást. A rendszer érdeklődött a születési időről. Mivel egy szervezet Gmail fiókjáról van szó, persze az alapítás időpontját adtam meg, ami: 2004. 01.01. Erre a szolgáltató miután közölte, hogy még nem vagyok 13 éves, rögtön fel is függesztette a Gmail fiók működését, levelestül, képestül, mindenestül. De adott három lehetőséget, mint a mesében, -hogyha netán gépelési hiba történt- a javításra. Az első kettő ingyenes (az első hagyományos postai vagy faxon beküldött kérdőív és okirat, a második online kérdőív és melléklet), de személyes adatok kiadásával jár. A harmadik lehetőség szerint 30 centet (USD) kellene átutalni egy arra alkalmas bankkártyával. Első körben az átutalásos módszeren gondolkoztam el, de féltem kiadni a bankkártyám adatait, esetleg feleslegesen, attól függetlenül, hogy többször használtam már a kártyáimat a neten fizetésre. Hosszas mérlegelés után, az online lehetőség mellett döntöttem. Kiválasztottam a kártya formátumú vezetői engedélyemet -melyen szerintem a legkevesebb személyes adat található- és első oldalát csatoltam az online kérdőívhez. Kedden 19 órakor küldtem be a kérést, és láss csodát, szerdán kilenc órakor már ismét működött a postafiók és a többi Google szolgáltatás. Hurrá!!!
Gmail +1

Persze kissé ellentmondásos, hogy a saját születési adataimat kellett megadnom egy szervezet fiókjának adataihoz, (Gmail-es fórumon ezt a lehetőséget ajánlották) de a Gmail-nek jelenleg nincs ingyenes, nonprofit vagy be nem jegyzett szervezet számára használható szolgáltatása, illetve létezik üzleti megoldás ingyenesen, de csak 30 napra.

Negatív tapasztalat is van: Nem mindenkit kezel egyformán a rendszer, úgy tűnik nincs mindenkinek szerencséje. Egy másik felhasználó mesélte, hogy neki a beküldött okmányok ellenére sem sikerült visszaállíttatni a Gmail fiókját.

0 Tovább

Ügyfélszolgálat

Ahogy halad előre az idő (öregszem), egyre inkább rájövök, hogy teljesen felesleges az ügyfélszolgálatot (pl. Telenor) felhívni, mert úgysem tudnak okosabbat mondani annál, amire előbb utóbb magam is rájönnék...

Jut eszembe, ha valakinek van információja, hogy hol lehet elérni Telenor R250 típusú mobil telefonkészülék használati utasítást, feltétlenül jelezze.

Nem, természetesen nemcsak ebben nem tudtak segíteni, de a probléma végül megoldódott.

0 Tovább

Kottaszerkesztés

Remek programot találtam, mely ingyenesen letölthető a netről és príma kottákat lehet vele szerkeszteni, melyet aztán le lehet játszani, különböző hangszerek hangján, akár több szólamot is egyszerre, vagy ki lehet nyomtatni, pl. pdf formátumban, de akár audio file-ként (pl. waw) is elmenthetjük. Mostanában azzal töltöm a szabadidőmet, hogy a dalkörben, -ahol énekelni szoktam- előfoduló kottákat "digitalizálom" így a gyakorláson túl a dallamok könnyen a "fejembe mennek". A program neve: MuseScore. Bátran ajánlom mindenki figyelmébe.

0 Tovább
12
»

contear

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek